Skydive over Great Barrier Reef ved Mission Beach

Vi ankom til Mission Beach med 3 timers forsinkelse. Grundet regn natten over, var flere veje blokeret for gennemkørsel. Greyhoundbusserne har derfor skulle skyde andre veje igenne landet, for at vi kunne komme afsted fra Airlie Beach. Ankomsten var omkring 22, hvilket betød at vi var godt trætte da vi kom frem. Sengen var derfor det første og sidste vi så den aften.

Jackaroo var stedet vi boede på, et godt stykke fra Mission Beach. Det var meget hyggeligt, men utrolig varmt – og fyldt med insekter overalt. Dog var der en dejlig pool.

Mission Beach er stedet hvor det er mest populært at skydive. Vi har siden starten af rejsen planlagt at vores fly udspring skulle ske her fra. Vi bestilte skydivet i Byron Bay, og har siden da set frem til at prøve det.

Vi er nok begge enige, når det kommer til at skulle forklare hvordan det føles. Det er super fedt at være i frit fald, og udsigten er fantastisk – men man når slet ikke den samme rus i kroppen, som når man hopper bungy. Det var dog alligevel en fed oplevelse, og noget man ikke vil være foruden – og vi var endda heldige med vejret. Det skal helt sikkert prøves – og Mission Beach kan klart anbefales som lokation for dit hop!

Efter hoppet stod den på afslapning. Derfor brugte vi resten af tiden i poolen, inden turen gik videre.

Næste stop er Carins, sidste stop inden vi flyver tilbage til Sydney – og ind mod Alice Springs.

Skriv et svar

Translate »